The conversion and extension of a ancient mill into a family home on the Isle of Man. The three storey tower contains a gym on the ground floor, a drawing room on the first floor and one of the master suites two bathrooms on the second floor. Ventilation for this frame is by means of opening oak joinery panels set between the floors. The single storey oak frame to the left of the tower is the dressing room for the master suite and opens on to a wide balcony area. The porch frame contains the ground floor hallway and the second of the master suites bathrooms. All the oak frame has been planed, sanded and oiled internally. The mill overlooks its own trout stream and whilst on view from a public footpath is not overlooked in any way. This frame has solar control coatings on all the glass units to help reduce the rate at which solar gain dries out the green oak frame.